WebdesignByCharlotte

Wie ben ik?

Vier jaar geleden verhuisde ik naar het buitenland en zegde ik mijn baan als manager in de kinderopvang op. En nu, na een opleiding tot webdesigner en veel voorbereidingen waag ik de sprong: ik begin voor mijzelf. Ik zie ook dat veel mensen om mij heen voor zichzelf beginnen. Hun dromen najagen, doen wat zij altijd hebben willen doen. Niet bang zijn het leven op zijn kop te zetten en te gaan! Het optuigen van een goede website is voor alle ondernemers met grote ambities, of voor particulieren met idealen en een visie, een belangrijke stap. Het is een visitekaartje, voor de buitenwereld vaak de eerste indruk. En die eerste indruk kun je maar één keer maken. Zoek je iemand die die jouw wensen kan vertalen naar een mooie site, huisstijl of logo? Zie hier wat ik voor je kan betekenen.