Offerteaanvraag

Vul dit formulier in en u ontvangt binnenkort een op maat gemaakte offerte.


Naam
Fill out this field
E-mail
Geef een geldig e-mailadres op.
Telefoonnummer
Fill out this field
De organisatie *
Hoe heet de organisatie en wat doet de organisatie? Hoe is de organisatie georganiseerd?
Fill out this field
Doel en inhoud van de website *
Wat is het doel van de website? (bijvoorbeeld klanten werven, informatie geven, contactinformatie, etc) Geef een korte beschrijving van de inhoud van de website. Is er al een website? Wat bevalt hier wel/niet aan? Wie is de doelgroep voor de website? Welke actie moeten bezoekers op de website nemen? (inschrijven nieuwsbrief, offerte aanvragen, etc)
Fill out this field
Ontwerp *
Welke 3 voorbeelden van websites hebben hetzelfde doel of inhoud als uw website? Geef 3 voorbeelden van websites met een design dat u aanspreekt. Heeft de organisatie een huisstijl die doorgevoerd moet worden in de website? Is er al een logo?
Fill out this field
Inhoud en functie *
Welke functie moet straks op de website mogelijk zijn? (bijvoorbeeld contactformulier, zoekfunctie, nieuwsbrief inschrijven, verkopen van producten, meertalig, etc) Is er al materiaal beschikbaar? (bijvoorbeeld logo, website teksten, design ideeën, afbeeldingen)
Fill out this field
Domein, hosting en onderhoud *
Onder welke domeinnaam moet de organisatie op internet vertegenwoordigd worden? Is deze domeinnaam beschikbaar? Als er al een bestaande website is; door wie wordt de website gehost? Hoe vaak verwacht u dat er iets veranderd moet worden aan de site? Als er al een bestaande website is; wie is er bij de bestaande website verantwoordelijk voor het onderhoud? Wie gaat de onderhoud van de nieuwe website verzorgen?
Fill out this field
Praktische zaken *
Wanneer moet de nieuwe website klaar zijn? Geef aan wanneer de website een succes is.
Fill out this field
Heeft u verder al vragen? *
Fill out this field
Menu