Dit ben ik

Ik ben Charlotte Boot - toe Laer

Toen ik in Amsterdam tijdens de crisis twee kinderdagverblijven opzette, heb ik veel geleerd hoe jij je het beste presenteert. Hoe het beste klanten te werven. Om goed te verwoorden wat jou uniek maakt ten opzichte van alle andere aanbieders.

Vier jaar geleden verhuisde ik naar het buitenland en zegde ik mijn baan in de kinderopvang op. En nu, na een opleiding tot webdesigner en veel voorbereidingen waag ik de sprong: ik begin voor mijzelf. Ik zie ook dat veel mensen om mij heen voor zichzelf beginnen. Hun dromen najagen, doen wat zij altijd hebben willen doen. Niet bang zijn het leven op zijn kop te zetten en te gaan! Het optuigen van een goede website is voor alle ondernemers met grote ambities, of voor particulieren met idealen en een visie, een belangrijke stap. Het is een visitekaartje, voor de buitenwereld vaak de eerste indruk. En die eerste indruk kun je maar één keer maken.

Door samen met mijn klanten  aan de slag te gaan, help ik ambities,  idealen en een visie te vertalen in een website die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en duidelijk. Zonder de onnodige “poespas”.

HTML | CSS | Javascript | WordPress | Zoekmachine optimalisatie (SEO) en meer

Charlotte Boot – toe Laer, het gezicht achter WebdesignByCharlotte.

Webdesign

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

 

Door een website voor jou, met jouw imput te ontwerpen en vervolgens deze te bouwen, sluit deze aan bij jouw wensen en ideeën, zonder de onnodige “poespas”. Ik gebruik hiervoor hoofdzakelijk het programma WordPress, in combinatie met HTML, CSS en Javascript. WordPress is een programma waarbinnen veel mogelijk is, maar ook, indien gewenst, makkelijk zelf te onderhouden is.

  • Als eerste stuur ik een vragenlijst, zodat we de functionaliteit die je nodig hebt, de boodschap die je wilt overbrengen en wat je leuk vindt, kunnen vaststellen. Jij kunt mij alle informatie sturen die jouw stijl laat zien: afbeeldingen, tekst, andere websites. Een Pinterest bord kan hierbij ook heel nuttig zijn.
  • Vervolgens lever jij alle content aan. Zowel foto’s, als teksten, social media-links, etc.
  • Dan ga ik voor jou aan de slag.
  • Nadat je mijn eerste voorstel hebt gezien, is het tijd voor feedback. Je vertelt me wat je leuk vindt en wat er moet veranderen, zodat de site precies wordt zoals jij het wilt.
  • Ik lever de website kant en klaar aan, samen met een handleiding om jou te helpen deze te onderhouden en jou eigen inhoud te posten voor de toekomst.

Meteen aan de slag?

Menu